VIRAL. Curi Honda CIVIC Tapi Bodoh.

.jpg" height="58" width="58">

Published: 2018-07-14
Pencuri tak tukar pun no plate lepas curi. Amatur sangat ni
Loading...

labelVIRAL.,Curi,Honda,CIVIC,Tapi,Bodoh.

comment  Comments
  • Malaysia Viral
    Malaysia Viral

    KEJAYAAN POLIS DAERAH KAJANG TANGKAPAN SUSPEK PECAH RUMAH DAN CURI KENDERAANBertindak atas maklumat dan semasa membuat rondaan, pihak polis telah terserempak dengan sebuah kereta jenis Honda Civic dalam keadaan mencurigakan. Semasa cuba tahan, saspek telah melanggar kereta MPV Kajang di bahagian hadapan. Semakan ke atas kereta dapati kereta tersebut telah dilaporkan hilang di Nilai pada 13/07/2018.Tangkapan telah berjaya dilakukan ke atas saspek 3(L) dan semakan dapati kesemua mereka mempunyai rekod lampau bersabit kes jenayah dan dadah. Saspek juga mengaku terlibat beberapa kes pecah rumah dan curi kenderaan di kawasan Kajang.Fb Info Roadblock

  • Sam Juan
    Sam Juan

    Kesian si penyamun nak beli tak mampu. Lain kali ukur baju dibadan sendiri bukan keje ambik hak org lain

  • fidel catsro
    fidel catsro

    wah masih bual dgn polis dlm talipon, sudah ada polis kereta depan timbul depan mata hahaha

  • udasan
    udasan

    Vavi betul pencuri2 keta tu!

  • Razor Feroz
    Razor Feroz

    tak byk ckp,kaki terus😂

  • Kery Kay
    Kery Kay

    Best part kena kick tu... yess....

  • Aep Saepul Barkah
    Aep Saepul Barkah

    Mengap anak2 sekolah tidak di ajarkan bahasa malaysia di negara malaysia

  • crysisownz
    crysisownz

    Satu je tips utk pmbeli keta hot skrg..psglah smua jnis lock safety utk keta kau,jgn park snang2 je..keta zmn skrg smua mudah kna curi..steering lock yg cggih lg kna ada

  • Danish Ashraf
    Danish Ashraf

    gempak siot

  • budinyr
    budinyr

    Bodoh honda civic

  • Danish GamerZ
    Danish GamerZ

    sebijik macam aku punye kete(bapak)

  • amdan esa
    amdan esa

    Bagus lah si pencuri ni bodoh klau pndai nnti polis xkn brjaya berkas pnjenayah tu..tak gitu

  • Saifulloh gaming
    Saifulloh gaming

    Wkwkwk ternyata di Malaysia ada pencuri juga toh

  • Hendi Bird Home
    Hendi Bird Home

    mobil impian syae tuh honda civic

  • Ammar Syahmi
    Ammar Syahmi

    378 DISLIKE GENG PAKIDA

  • Ammar Syahmi
    Ammar Syahmi

    salut laa PDRM BUAT KERJA.... BAYANG KAN CALL SEDARA MARA TOLONG MAI... COMFIEM KENA PUKUL RAMAI 2 TIME TU....

  • Ken Loo
    Ken Loo

    Tak faham, kenapa tahu kereta ini kereta curi?

  • azwan channel
    azwan channel

    0.40 "along punya kawan Tak Ada ko hok gagah2 skit". haha..Padan muka dgn pencuri..terbaik Pdrm..

  • Ikrami Mahshar
    Ikrami Mahshar

    Terbaik polis kita

  • abdul rahman
    abdul rahman

    Jahanam kereta org bodoh sampah

  • NabiLicious Maverick Movement & Jake Paulers
    NabiLicious Maverick Movement & Jake Paulers

    melayu, takada ilmu

  • AMMAR FAROUK
    AMMAR FAROUK

    0:25 ada masuk kereta aku.... huhuhu glamer sikit...

  • Afiq Ahmad Shakri
    Afiq Ahmad Shakri

    Patut panggil owner and semua family owner kereta ni xkirala berapa ramai kasi penendang berjemaah kt muka derang. Pstu masuk penjara mak bapak derang pn cakapla anak saya baik orangnya cuma salah pilih kawan. Kang tnye mak bapak dia anak masjid pergi x mesti mak bapak dia cakap pergi xpernah miss setaun 2 kali.

  • Cami Kuang
    Cami Kuang

    wkwkwk tok pasal2 keno Kaki wkwkwkw

  • Ray Mak
    Ray Mak

    Tahniah kepada semua.....Pencuri sekarang di mana?

  • Gedor Munafik
    Gedor Munafik

    Malaysia bodoh begitupula polisi dan rakyatnya...

  • dualkeyboards
    dualkeyboards

    wkwk di malaysia polisinya main terajang, main hakim sendiri kayak monyet

  • SNAP Dragon
    SNAP Dragon

    Honda brand tidak boleh harap . senang orang hack

  • Type GT
    Type GT

    Wow senangnya keta mewah kena curi :O tpi pintu xlock ka senang ja org tu bukak dri luar :O

  • Alif Faezah
    Alif Faezah

    siap abg bro tu gi belasa

  • yurp mustang vampire
    yurp mustang vampire

    Ni samun bercelaru bhahah

  • Muhammad Hafiz
    Muhammad Hafiz

    Terbaik..

  • Arif Farhan
    Arif Farhan

    nak lari kat mana lagi..org dah setting elok dah

  • Abglan M.salleh
    Abglan M.salleh

    Apa ah tk ada cite 2 tinggi

  • Abglan M.salleh
    Abglan M.salleh

    Sedih gila

  • Abglan M.salleh
    Abglan M.salleh

    Org yang curi tu pun bodo kenapa nak curi beli la sendiri kan dah kena masuk lokap

  • Abglan M.salleh
    Abglan M.salleh

    Apa la curi kete curi la semua tak ada gurau hahaha

  • Rokies O
    Rokies O

    Budak restaurant pantang mcm ni ade peluang bagi.nasib baik xde ape bro .... Hahahahaha

  • Angahkatek Angah
    Angahkatek Angah

    Elok di terajang! Je orang yang mencuri ni! 😡keje malas! Hidup nak senang je.. Tulang empat kerat ada guna la untuk bekerja! Bukan mencuri!! 😡😡😡

  • 666 khan
    666 khan

    Love u police in civil uniform. Great job 👍 👌 “”””